Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

ΟΛΟΙ ΟΙ... ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ!!!

ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ...

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ!!!

ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ...

ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΑΑΑ!!!!





Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΕΙΑ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ...!!!

ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ


ΜΑΣ ΠΤΟΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ


ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ


ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΟΤΕΡΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΛΜΟ


ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ


ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ "ΜΙΝΙ" ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ, ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ "ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ", ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΛΥΓΑΜΕ, ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΚΟΜΑ!!!

ΜΠΟΜΠΟΛΑ-ΝΙΚΗΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΣΑΣ
ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΔΩ!!!

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΛΕΜΕ....!!! ΔΕΝ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΜΕ...ΧΑΡΤΙ, ΜΟΛΥΒΙ, ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΣ!!!

...ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ !!! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΚΑΙ ΧΑΘΕΙ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ...ΧΑΧΑΧΑ!!!!ΑΥΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ"...
ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!
ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ !!!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ( ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΩΣΑΜΕ )

ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΚΑΙ ΑΠΛΗΣΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΟΡΕΓΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ!!!
ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

...ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.


Ελληνικό Δίκαιο που ίσχυε κατά τον 5ο π.Χ. αιώνα, δηλαδή του Χρυσού Αιώνα της Δημοκρατίας της ...Ελλάδας ΜΑΣ.

Aναφέρεται εδώ η περίπτωση του πολίτη που ήθελε να γίνει βουλευτής.

Ο νόμος απαιτούσε τα εξής:

1) Να είναι Έλλην πολίτης

2) Nα κατέχει την Ελληνική θρησκεία και παιδεία

3) Nα ΜΗΝ είναι κίναιδος και

4) Να καταγραφεί ΟΛΗ η περιουσία του κυρίου, μέχρι και τα σανδάλια που φοράει, καθώς και η οικογενειακή του περιουσία.

Εάν τηρούνταν όλα αυτά τότε ο εν λόγω κύριος, μπορούσε να γίνει βουλευτής.

Αν ο κύριος αυτός πρότεινε και περνούσε νόμο ο οποίος αποδεικνυόταν οικονομικά ζημιογόνος για την Αθήνα, τότε έπρεπε να κατασχεθεί από την καταγεγραμμένη περιουσία του, όλο το ποσόν κατά το οποίο ζημιώθηκε οικονομικά η Αθήνα.

Αν δεν έφθανε η περιουσία του τότε έπρεπε να κατασχεθεί ΟΛΗ η περιουσία του (μέχρι και τα σανδάλια που κατεγράφησαν) και το υπόλοιπο που αδυνατεί να καλύψει να το εξοφλήσει ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ.

Αν ο νόμος που πρότεινε και πέρασε ο κύριος αυτός, ζημίωνε ΗΘΙΚΑ την Αθήνα

η ποινή ήταν :

AΥΘΗΜΕΡΟΝ ΤΕΛΕΥΘΗΣΑΤΩ !!!

5ος π.Χ. ΑΙΩΝΑΣ -- ΧΡΥΣΟYΣ ΑΙΩΝ

21ος μ.Χ. ΑΙΩΝΑΣ -- ;;;;;

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Ο 13ος ΜΙΣΘΟΣ...


Ο...ΨΑΛΙΔΟΓΙΩΡΓΟΣ...!!!


( Αφορά την ανάρτηση της Πέμπτης 11-03-2010) ΗΣΥΧΑΣΑ ΚΑΠΩΣ...ΑΛΛΑ ΤΑ "ΠΗΡΑ" ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ(;) Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑΔΑ;

Με οργή, αλλά δυστυχώς όχι με έκπληξη, είδαμε την εφημερίδα Αδέσμευτος Τύπος να αναπαράγει κατασκευασμένη «είδηση» περί δήθεν μαζικού γάμου ανδρών της Χαμάς με μικρά κορίτσια προεφηβικής ηλικίας. Αν και σε φυσιολογικές συνθήκες δεν θα έπρεπε καν να χάσει κανείς το χρόνο του ασχολούμενος με αυτήν την ολοφάνερα ψευδή αθλιότητα, θα πρέπει να τοποθετηθούμε μιας και μια καθημερινή εφημερίδα επικύρωσε την κατασκευή που κυκλοφορούσε για καιρό στο διαδίκτυο.

1. Τέτοιος γάμος μικρών κοριτσιών δεν υπήρξε ποτέ και είναι πάρα πολλές οι διαψεύσεις της παλαιστινιακής πλευράς που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο -δυστυχώς όταν πρόκειται να συκοφαντήσουν τους «βάρβαρους παλαιστίνιους», ορισμένοι δεν μπαίνουν στον κόπο να διασταυρώσουν τις «πληροφορίες» τους. Την είδηση διέψευσε ακόμα και αυτόπτης μάρτυρας δημοσιογράφος, κάθε άλλο παρά φιλικά διακείμενος προς τη Χαμάς. Οι διαψεύσεις αυτές έγιναν αποδεκτές έδω και 6 μήνες ακόμα και από συντηρητικό φιλοϊσραηλινό ενημερωτικό site. Η ηλεκτρονική απάτη έχει καταχωρηθεί εδώ και μήνες σε σχετικό ιστοτόπο που ξεσκεπάζει τέτοιες απάτες.

2. Στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν, εμφανίζονται οι γαμπροί με τα παρανυφάκια.

3. Το τοπικό έθιμο είναι να μην εμφανίζεται η νύφη καθόλου, στον χώρο των ανδρών προσκεκλημένων κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής -επομένως δεν μπορούν να υπάρξουν οποιεσδήποτε φωτογραφίες νυφών ή «νυφών».

Είναι προφανές ότι η συγκεκριμένη «είδηση», που κυκλοφόρησε λίγο μετά το σφαγιασμό των κατοίκων της Γάζας από τον ισραηλινό στρατό, δεν έχει παρά ένα σκοπό: να συκοφαντήσει τους Παλαιστίνιους ως βαρβάρους και κατ αυτόν τον τρόπο να δικαιολογήσει εμμέσως τα διαπραττόμενα σε βάρος τους εγκλήματος. Δεν πρόκειται για τη μοναδική τέτοια «είδηση», μιας και το διαδίκτυο έχει αποδειχτεί πρόσφορο πεδίο για τη δράση της σιωνιστικής προπαγάνδας. Δυστυχώς η κυκλοφορία, με 6 μήνες καθυστέρηση, της «είδησης» στην Ελλάδα σε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα που έχει κατακλύσει τους λογαριασμούς μας στο ίντερνετ, που έχει δημοσιευθεί σε δεκάδες blogs μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα και τελικά η αναδημοσίευση (και μάλιστα «κατα αποκλειστικότητα» όπως περηφανεύεται ο... «Αδέσμευτος» Τύπος ) αποδεικνύουν ότι στη χώρα μας δεν ευδοκιμεί μόνο ο αντισημιτισμός αλλά και η ισλαμοφοβία.

Καλούμε την εφημερίδα Αδέσμευτος Τύπος να επανορθώσει για το ψεύδος που δημοσίευσε. Καλούμε τους πολίτες να μη δέχονται χωρίς κριτικό έλεγχο τέτοιου είδους «ειδήσεις» που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Αθήνα 10/3/2010

Η ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!!


OOOOOOOOOOLLEEEEEEE!!!!!!!!

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!!!!ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ... ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΚΑΡΑΒΙ ΜΙΛΑΜΕ;;;;

29 Αυγούστου 2009

> > > >

Ένα γκαλά έγινε στη Γάζα. Ο Ιμάμης ευλόγησε το γάμο 450 ζευγαριών.

Η πλειοψηφία των γαμπρών ήταν απο 25 μέχρι 30 ετών και η πλειοψηφία των νυφών ήταν ΚΑΤΩ ΑΠΌ 12 ΕΤΩΝ.

Ο κόσμος αγνοεί ότι οι πιο αποτρόπαιες υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης σε παιδιά, βασανιστηρίων και σοδομισμού λαμβάνουν χώρα στην καρδιά της Γάζας.

> > > Οι γάμοι των παιδόφιλων της Χαμάς γίνονται με παιδιά μόλις 4 ετών, κι αυτό με την άδεια του ισλαμικού νόμου.

> > > >

Αυτή η πληροφοριά αποκαλύφτηκε από τον Δρ Paul L.Williams, και εκδόθηκε και μεταφράστηκε στη Βραζιλία.

Μεγάλοι μουσουλμάνοι αξιωματούχοι, όπως ο Mahmud Zahar, ένας ηγέτης της Χαμάς συγχάρηκαν προσωπικά τα ζευγάρια κατά τη διάρκεια αυτής της τελετής που ήταν πολύ προσεκτικά οργανωμένη.

" Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε στην Αμερική ότι δε μπορεί να σας στερήσει αυτή τη χαρά " είπε ο Zahar στους γαμπρούς, που ήταν όλοι ντυμένοι με που ήταν όλοι ντυμένοι με σκουρόχρωμα κοστούμια.

Κάθε γαμπρος πήρε από τη Χαμάς ως δόρο το ποσό των 500 δολαρίων.

Τα κοριτσάκια, σε προεφηβική ηλικία, όλα ντυμένα στα λευκά και υπερβολικά μακιγιαρισμένα έλαβαν ένα γαμήλιο μπουκέτο.

" Προσφέρουμε αυτό το γάμο σα δώρο στο λαό μας που ατιμετωπίζει την πολιορκία και τον πόλεμο" σχολίασε ο ισχυρός άντρας της Χαμάς, Ibrahim Salaf.

Οι φωτογραφίες αυτής της γαμήλιας τελετής εξιστορούν αυτήν την ειδεχθή "ιστορία".

Tο Διεθνές Κέντρο Ερευνών για τις Γυναίκες εκτιμά ότι υπάρχουν περίπου 51 εκατομμύρια "αρραβωνιασμένα κοριτσάκια" στον κόσμο, το μεγαλύτερο ποσοστό των οποίων είναι σε μουσουλμανικές χώρες.

> > > > Το 30% αυτών των μικρών αρραβωνιαστικών δέχονται βία από το σύζυγό τους.

> > > > Κάθε 3 χρόνια, 3 εκατομμύρια αυτών των μικρών μουσουλμάνων υπόκεινται σε ακρωτηριασμούς.

> >

Η άσκηση αυτής της παιδοφιλίας γίνεται με την υποστήριξη του ακραίου Ισλαμισμού.

Επιπλέον, ο πιο γνωστός μουσουλμάνος, ο Ayatolah Khomeini υποστήριξε με εξοργιστικούς λόγους την άσκηση της παιδοφιλίας:

Ένας άντρας μπορεί να αντλήσει σεξουαλική ικανοποίηση από ένα παιδί, ακόμη και από ένα μωρό. Ωστόσο, δε μπορεί να διεισδύσει κολπικά, αλλά... πρωκτικά : ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Αυτό δυστυχώς δεν αναφέρεται συχνά, και ο ΚΟΣΜΟΣ σωπαίνει ή δε θέλει να το κοιτάει. Ακόμη χειρότερα, δε θέλει να το ΞΕΡΕΙ.

Τώρα ξέρετε! Θα σιωπήσετε? Θα σιωπήσετε?

Κανείς δε θα μπορέσει να σώσει αυτά τα μικρά θύματα της Χαμάς και άλλων περιοχών...


Μεγάλη ΚΑΙ αυτή η απεργιακή συγκέντρωση...






Τι θα γίνει άραγε όταν τα μέτρα "ακουμπήσουν" ΚΑΙ τον ιδιωτικό τομέα;